Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (2 stemmen)

Zoals je weet zijn we bij De Hippe Vegetariër gek op koken en eten! We ontdekken graag nieuwe gerechten en maken deze met veel plezier voor onze vrienden, familie en voor jullie: de lezers van ons blog. Maar wat zijn eigenlijk onze favoriete gerechten van dit moment? In dit artikel vertellen we je welke dit zijn en waarom.

Het favoriete recept van Isabel:
“Ik ben gek op de kokosrijst met zoete aardappel, broccoli en hazelnoten. De kokosmelk in de rijst is het geheim! Dit geeft de rijst een licht zoete, romige smaak. Samen met de zachte zoete aardappel en de knapperige groene groenten is dat een perfecte combinatie! De geroosterde hazelnoten maken het helemaal af.”

Het favoriete recept van Lieske:
“Ik eet de Japanse ramen met boekweitnoedels best vaak, omdat ik dit gerecht zo lekker vind! Daarnaast was het mijn eerste recept voor De Hippe Vegetariër, inmiddels is dat alweer 7 (!) jaar geleden.”

Het favoriete recept van Robin:
“De couscoussalade met linzen, avocado, harissa-wortels en vegan za’atar yoghurt is heel smaakvol en kan zowel als lekkere lunch of als diner gegeten worden. Het doet mij echt denken aan iets wat je meeneemt naar een vegan BBQ of picknick😀”

Het favoriete recept van Suzanne:
De Indonesische stamppot met gekruide quinoa balletjes en geroosterde kokosrasp was een van de eerste gerechten die we kookten toen ik begon bij De Hippe Vegetariër. Ik vond hem heerlijk smaken en heel origineel!”

Het favoriete recept van Léonie:
“Ik hou van de flatbreads met aubergine, granaatappel en muntyoghurt omdat ik fan ben van aubergine. De combinatie met granaatappelpitjes en munt is een van mijn favorieten! Ook flatbreads (en veel andere dingen uit de Libanese keuken) ben ik gek op.”

Het favoriete recept van Karlijn: 
“Ik hou enorm van Surinaamse roti, ik kan dit echt wekelijks eten. Ik vind het het allerleukst om dit gerecht helemaal zelf te maken en dan (voor de meesten net iets te) lekker pittig! De combinatie met vegetarische kipstukjes en sugarsnaps maken dit gerecht helemaal af.”

Het favoriete recept van Pien:
“Ik ben gek op de Buddha bowl met gemarineerde tofu. Je kunt mij ‘s nachts wakker maken voor gemarineerde tofu en lekker veel groente. Ook vind ik het fijn dat je het recept kan aanpassen met wat je nog in je koelkast hebt liggen, dat maakt het lekker duurzaam!”

Het favoriete recept van Jitske:
Gado gado is een gerecht wat mijn moeder vaak maakt, al mijn hele leven. Ik heb er dus hele fijne herinneringen aan en ik vind het ook nog eens súper lekker! Door de pindasaus zelf te maken, maak je dit gerecht extra speciaal.”

Wat is jouw favoriete recept van het blog? Deel het in een reactie op het blog, op Facebook of op Instagram! Wij zijn benieuwd!

 

Summary
De favoriete recepten van de redactie
Article Name
De favoriete recepten van de redactie
Description
Zoals je weet zijn we bij De Hippe Vegetariër gek op koken en eten! Maar wat zijn nu eigenlijk onze favoriete gerechten? Je leest het hier!
Author