Print Friendly, PDF & Email

Dit waren de best gelezen artikelen op De Hippe Vegetariër in februari. Staat jouw favoriet er tussen? Op naar maart!

Vegetarische gele curry met kikkererwten
Een verwarmende en voedzame curry voor koude dagen waar zelfs vleesetende familie of visite blij van wordt! De sperziebonen, tomaatjes en kikkererwten zorgen voor de voldoende groente en samen met de rijst voor een goed voedende maaltijd. De curry is gemaakt van de currypasta van onoff spices!, de enige Nederlandse importeur van biologische Thaise producten. Helemaal fijn dus!

 

 

Top 5: recepten met kikkererwten
Super gezond en ook nog eens heel vullend. Kikkererwten zijn een ideale toevoeging aan je salade, couscous of als de welbekende hummus voor op brood. Maar je kan er nog zoveel meer mee! Om je inspiratie te geven: hier mijn top 5 van recepten met kikkererwten!

 

 

Gezonder bakken met natuurlijke suikervervangers
Suiker is slecht voor de gezondheid. Voedseldeskundigen adviseren diverse gezonde, natuurlijke suikervervangers. Maar leveren die echt wat op voor de gezondheid? En wat is het effect van deze suikers op de smaak en textuur van gebak?

 

 


Vegetarische stroganoff met quorn
De stroganoff komt van oorsprong uit de Russische keuken. Het is een pittige saus die traditioneel bij vlees gegeten wordt. Samen met Quorn maakte ik er deze moderne vegetarische variatie op! Supersnel klaar, gezond en voedzaam.

 

 

 

Aardpeertaart met geitenkaas
Aardpeer is ondanks dat het bijna een vergeten groente is, onze groente van de maand! Hij is namelijk ontzettend lekker en je kan er alle kanten mee op. Dit recept voor een hartige taart met aardpeer, geitenkaas en verschillende groenten is een heerlijk gezonde variatie voor het diner. Feestelijk, warm, knapperig en zacht, echt een aanrader!

 

 

Staat jouw favoriete artikel van februari ertussen? Of welke had er van jou in moeten staan? Laat het ons weten in een reactie op de website of op Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!

Summary
Top 5: best gelezen in februari
Article Name
Top 5: best gelezen in februari
Description
Dit waren de best gelezen artikelen op De Hippe Vegetariër in februari. Staat jouw favoriet er tussen? Op naar maart!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!