...

5 x buiten de deur brunchen met Pasen

door | 19 apr 2019 | Feestdagen, Gewoon genieten, Hotspots, Lunch, Ontbijt

Print Friendly, PDF & Email

Pasen staat weer voor de deur! Het moment om tijd vrij te maken voor vrienden en familie, samen paaseieren te zoeken én het beste van twee eetmomenten te combineren: brunch! Pasen heeft in ieder gezin zijn eigen tradities van samen in de keuken het ontbijt maken tot buiten de deur brunchen met Pasen. Wij zetten de beste brunchlocaties met Pasen voor je op een rijtje!

Café Restaurant Publiek
In Rotterdam op het Weena vind je sinds januari Café Restaurant Publiek, in het pand waar eerst Jamie’s Diner zat. Eerder al gingen wij hier langs om de dinermenukaart te proeven, hier lees je onze ervaring. Dit keer schoven wij aan op zondag, voor een ontspannen brunch. Onder het genot van een kopje koffie werd het concept Sunday Bruch toegelicht. Iedere zondag ben je van harte welkom om voor €27,50 onbeperkt gebruik te maken van het brunchbuffet. De verschillende brunchgerechten staan verdeeld over de gehele breedte van de keuken en op lange tafels met wit linnen. Bedenk een gerecht dat op een ontbijt- of brunchtafel thuis hoort en je vindt een variatie hiervan terug bij het brunchbuffet van Publiek Rotterdam. Een selectie aan koude items waaronder croissantjes, brood, yoghurt met vers fruit, salades en groentesticks vind je op het eerste buffet. Onder de warmtelampen vind je de warme gerechten, o.a. lasagne (voor als je de avond daarvoor een cocktail of meer hebt gedronken), shakshuka, frittata, pannenkoekjes en gegrilde groenten, gevolgd door een selectie aan kazen. En tot slot, het zoete buffet met tiramisu, lemon cake en taart. Ik zou hier echt heel de dag kunnen blijven, aan deze prachtig gedekte tafel en omringd door buffettafels met de lekkerste gerechten! Voor een extra sprankelende brunch, kun je er voor kiezen om onbeperkt cava te drinken voor €15,- per persoon. Of dit een goed idee is, hangt volledig af van jouw bruisende weekendplannen!

Let op! Helaas is het niet meer mogelijk te genieten van een Sunday Brunch bij Café Restaurant Publiek. Het restaurant heeft in 2019 zijn deuren moeten sluiten.

Nog meer brunchspots

Instock: Zet voedselverspilling op de kaart!

Anne & Max: vegan high tea met biologische wijn

The Green House: Utrechtse urban farm

Ultiem pannenkoekenplezier bij Madam Pancake in Amsterdam

Wat zijn jouw plannen met Pasen? Of heb jij nog een andere tip waar wij heen moeten met Pasen? Laat het ons weten in een reactie of berichtje via Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

Summary
5 x buiten de deur brunchen met Pasen
Article Name
5 x buiten de deur brunchen met Pasen
Description
Dit jaar geen zin om een paasontbijt te maken? Met Pasen buiten de deur brunchen is net zo gezellig! Wij zetten de beste brunchlocaties op een rijtje!
Author
Lieske van der Waals
Volg Lieske

Lieske van der Waals

Hoofdredacteur at De Hippe Vegetariër
Lieske is een echte foodie, instagram-ster en hoofdredacteur van De Hippe Vegetariër. Lieske is dol op reizen, koken, eten, schrijven en genieten van het leven. Ook kan ze uren door kookboeken bladeren om nieuwe inspiratie op te doen. Op de redactie zien we haar altijd bezig met eten, horen we haar altijd praten over eten en meestal is ze in de keuken te vinden!
Lieske van der Waals
Volg Lieske

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt