Print Friendly, PDF & Email
4.3/5 - (10 stemmen)

Zoals sommige van jullie weten ben ik al een tijdje bezig met een fascinerend margarine onderzoek. Dit heeft veel losgemaakt, zowel bij jullie als in mijn omgeving. Hoe zit het nu met margarine? Zit er veel troep in? Wat is het verschil met roomboter? Wat voor vet zit erin? Wat zijn de voor- en de nadelen en hoe moet je nu in hemelsnaam verstandig kiezen in dat rare ‘vet’-schap?

Veelgestelde vragen
In mijn onderzoek gaf ik antwoord op jullie veelgestelde vragen:

Vegan baken en koken
Ook ging ik in de keuken aan de slag met margarine en ontdekte dat het echt een perfect ingrediënt is voor zoete vegan baksels! Zoals bijvoorbeeld:

Vervolgonderzoek
Wat mij betreft is dit onderwerp nog niet uitgekauwd. Jullie stroom aan vragen blijft mij voeden en ik geef daar heel graag antwoord op! Dus blijf kritisch, blijf vragen, blijf mij input sturen, dan hoop ik langzaam dat hele ‘vet’-verhaal een beetje te ontrafelen voor jullie. En uiteindelijk blijft het uitgangspunt: kies waar jij je goed bij voelt en wat bij jou en jouw eetpatroon past! Want, zo is het toch eigenlijk altijd met voeding 🙂

PS. Oeps, foutje! De video is gemaakt in één take, en daarbij was mijn vitamine-informatie niet helemaal correct. Margarine bevat van nature vitamine E en is daarnaast verrijkt met vitamine A & D. Bij deze dus gecorrigeerd!

Heb jij iets geleerd van mijn margarine onderzoek? Heb jij nog openstaande vragen? Onderwerpen die je uitgezocht wilt hebben? Laat het mij weten in een reactie onder dit artikel of via social media. Ik kijk uit naar jullie input!

Summary
VIDEO: Mijn margarine onderzoek
Article Name
VIDEO: Mijn margarine onderzoek
Description
Hoe zit het nu met margarine? Zit er veel troep in? Wat is het verschil met roomboter? Wat voor vet zit erin? Wat zijn de voor- en de nadelen en hoe moet je nu in hemelsnaam verstandig kiezen in dat rare ‘vet’-schap? Hier vind je antwoord!
Author