...

10 restaurants waar je nú weer wilt reserveren

door | 4 jun 2020 | Amsterdam, Den Haag, Diner, Hotspots, Rotterdam, Utrecht, Voor elke dag

Print Friendly, PDF & Email

Yesssss, na een lange tijd in intelligente lockdown gaan we nu weer langzaam terug naar het nieuwe normaal. Voor ons was de heropening van onze favoriete restaurants toch wel een lichtpuntje aan het einde van de donkere tunnel. Het is natuurlijk heel belangrijk dat we ons bij een bezoekje nog steeds houden aan de nodige maatregelen. Maar oh, wat hebben we naar het moment verlangd om lekker aan te schuiven bij de leukste hotspots. Daarom delen we vandaag de lijst met onze 10 favoriete restaurants waar jij nú snel wilt reserveren!

‘t Zusje: avondvullend Bourgondisch genieten

De Kruidfabriek: Lute on fire

Lotti’s café, bar & grill
In het Hoxton Hotel, aan de Herengracht in Amsterdam, vind je Lotti’s café bar en grill. Nu ook zij weer geopend zijn voor brunch en diner verwelkomen ze jou met open armen. Het is geen compleet vegetarisch restaurant, maar wel staan er genoeg vega gerechten op de kaart. Daarom is dit restaurant ook geschikt voor een etentje met jouw vleesetende vriend of vriendin. Op de dinerkaart vind je een vegan gember-pompoensoep en als hoofdgerecht een geroosterde bloemkool. Daarnaast zijn er nog verschillende vegetarische en veganistische bijgerechten om te proberen. Al met al een sfeervolle plek om samen te eten!

Lotti’s café, bar en grillHerengracht 255, 1016 BJ Amsterdam

FOAM Catering: Vegan hotspot in Den Haag

Wijnbar Pierre Par CP: wijnen van de hele wereld op Haagse Denneweg

Vegane Glorie: veganistisch eten in Den Haag

Dumbo: de allernieuwste vegan hotspot in Rotterdam

Hotspot: BROEI aan de Utrechtse grachten

MOER: biologisch en seizoensgebonden eten in Amsterdam

https://www.dehippevegetarier.nl/vegetarische-hotspots/oerwoud-groene-hotspot-hartje-bosch/

Heb jij al gereserveerd bij jouw favoriete restaurant? Staat jouw favoriet in de lijst hierboven? Laat het ons weten in een reactie, op Instagram of Facebook. Wij zijn benieuwd!

 

Summary
10 restaurants waar je nú weer wilt reserveren
Article Name
10 restaurants waar je nú weer wilt reserveren
Description
Wij delen onze 10 favoriete restaurants met de lekkerste vegetarische gerechten! Kijk jij er ook naar uit om weer vega uiteten te gaan?
Author
Enza Bom
Volg Enza

Enza Bom

Enza studeert taal & communicatie aan de UvA en heeft veel passie voor koken, duurzaamheid en een vegetarische lifestyle. Ze zet zich hier dan ook graag voor in. Daarnaast heeft ze ook veel interesse in sport, gezondheid en het bezoeken van de nieuwste hotspots. De ontwikkelingen op het gebied van vegetarisch eten gaan steeds sneller, zowel in de horeca als in de schappen van de supermarkt. Enza vindt het leuk om hierover te schrijven en haar mening op dit gebied te delen.
Enza Bom
Volg Enza

Latest posts by Enza Bom (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt