Print Friendly, PDF & Email

In kleinere gezelschappen, maar met net zoveel plezier. Dit jaar pakken wij met het met kerst extra groots aan. We laten het gourmetstel lekker in de kelder staan en gaan aan de slag met een diner met meerdere gangen. Recept inspiratie voor het voorgerecht en hoofdgerecht hebben we jullie al gegeven. Het is tijd voor het dessert!

Sinner Saturday: appeltaarttoetje met dadel-karamelsaus

Sinner Saturday: vanilleijs met karamelsaus en kokos

Sinner Saturday: vegan witte chocolademousse met warm rood fruit

VEGAN Kerstmenu: cheesecake met sinaasappelsaus

De Mexicaanse keuken: calabaza en tacha

De Gezonde Bourgondiër: rommelige pavlova

Sundae Dalgona

Havermout crumble met bramen

Kerst: cantuccini-kokos trifle met lemon curd

Vegan monday: Flan

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Instagram! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

PS. Wil jij blijvend minder vlees eten en vaker vegetarisch, maar lukt het je niet om je eetpatroon te veranderen? Of heb je een vriend(in) die hulp kan gebruiken? Koop dan nu onze online cursus vleesminderen in 15 dagen! Je krijgt 5 euro korting met code DEHIPPEVEGETARIER. Na de cursus geniet je gegarandeerd van een nieuw eetpatroon!

 

Summary
Top 10: Kerst desserts
Article Name
Top 10: Kerst desserts
Description
In kleinere gezelschappen, maar met net zo veel plezier. Dit jaar pakken wij het met kerst extra groots aan. Zie hier onze favo desserts!
Author